Με επίκεντρο ΕΣΕΝΑ
Γνωρίστε μας
ΜΟΙΡΑΣΟΥ

Ποιοι είμαστε

Είμαστε εταιρία ανεξάρτητης Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης (αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 149244403000) η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα συμβουλευτικής και παροχής ασφαλιστικών & επενδυτικών λύσεων.

Η άνω των 40 ετών εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών, μας αναδεικνύει ως την πλέον εξειδικευμένη ομάδα στην δημιουργία πλάνων κάλυψης εξατομικευμένων αναγκών και επιχειρηματικών ασφαλίσεων.

Η ομάδα μας, με βάση τη γνώση και τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτει, προτείνει σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, μέσα από μια συστηματική και ολοκληρωμένη προσέγγιση των αναγκών τους, τρόπους ελαχιστοποίησης των μελλοντικών οικονομικών κινδύνων που ίσως αντιμετωπίσουν.

Στόχος μας είναι η προσφορά ουσιαστικών ασφαλιστικών λύσεων, επιγέννημα συνδυασμού ποιοτικών καλύψεων, εμπεριστατωμένης καθοδήγησης, ενεργού ενδιαφέροντος και εξυπηρέτησης.

Τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μας

1. Οι συνεργασίες μας με τις Μεγαλύτερες, τις πιο Αξιόπιστες και Καθιερωμένες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα​ 


2. Οι παροχές μας

▫ Ασφάλεια

▫ Εμπιστοσύνη

▫ Ελευθερία επιλογών


3. Η Υποδομή και οι Υπηρεσίες μας

▫ Πλήρης διοικητική υποστήριξη

▫ Οργανωμένο περιβάλλον με θέσεις εργασίας και τεχνολογικό εξοπλισμό


4. Το Marketing και η συνεχής Εκπαίδευση των Συνεργατών μας

▫ Ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης των Συνεργατών μας

▫ Πρόγραμμα θεσμικής εκπαίδευσης Πιστοποιητικού Α’ και Γ΄της Τράπεζας της Eλλάδος για τους Συνεργάτες μας

▫ Πρόγραμμα Επαναπιστοποίησης των Συνεργατών μας, βάσει της νομοθεσίας

▫ Εργαλεία ανάλυσης αναγκών για χρηματοoικονομικές μελέτες πελατών

▫ Targeted Marketing εξειδικευμένων αγορών


5. Η προσήλωση στο Όραμα και τις Αξίες μας

Το Όραμά μας είναι να αποτελέσουμε την μεγαλύτερη εξειδικευμένη ομάδα Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, η οποία θα προσφέρει ατομικές, οικογενειακές και επιχειρηματικές λύσεις στους  πελάτες της, βοηθώντας τους παράλληλα, να αντιμετωπίσουν κινδύνους σε όλα τα στάδια της ζωής τους, διασφαλίζοντας την οικονομική τους αυτοδυναμία.

Ποιες είναι οι Αξίες μας;

Ακεραιότητα: Συμπεριφερόμαστε με διαφάνεια και αξιοπιστία.
Αξία και Αφοσίωση στον Πελάτη: Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας, με βασικό στόχο να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου μέλλοντος για αυτούς, την οικογένειά τους και της επιχείρησής τους.
Γνώση: Επενδύουμε στην εκπαίδευση των ανθρώπων μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην δια βίου εκπαίδευσή τους μέσω προγραμμάτων που προσφέρουν πλήρεις, περιεκτικές και επίκαιρες γνώσεις επί του συνόλου των κλάδων ασφαλιστικής δραστηριότητας και συμβάλλουν στην εδραίωση υγειών επαγγελματικών πρακτικών.
Αξιοποίηση της Τεχνολογίας: Υιοθετούμε σύγχρονα εργαλεία ανάλυσης αναγκών με στόχο την αντικειμενική λύση, υποστηρίζοντας πάντα το συμφέρον των πελατών μας.


6. Οι Άνθρωποί μας

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί τον βασικό πυρήνα γύρω από τον οποίο αναπτύσσεται και εδραιώνεται η φιλοσοφία και το όραμά μας.

Η ομάδα μας, διαθέτει έμπειρους και πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές από την Τράπεζα της Ελλάδος, με επαγγελματικό ήθος, κατάρτιση, συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση.

Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

Risk Management: Συνεργαζόμαστε με ομάδα φοροτεχνικών, νομικών και ειδικών στο Risk management, δίνοντας πληροφορίες, εξειδίκευση και γνώση στους Συμβούλους μας για άνοιγμα νέων αγορών.

Specialist Advisor: Υιοθετούμε τον ρόλο του Specialist advisor για εξειδικευμένους κινδύνους με στόχο την προστασία των επιχειρήσεων στην digital νέα εποχή.

Corporate Life Insurance Advisors: Σκοπός μας η δημιουργία μιας επίλεκτης ομάδας Στελεχών, οι οποίοι διαθέτοντας το απαιτούμενο επίπεδο εμπειρίας και εξειδικευμένης γνώσης, θα σχεδιάζουν πλάνα προστασίας, ικανά να διασφαλίσουν πλήρως την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα να ανταποκριθούν στις ταχύτατες αλλαγές της αγοράς.

▫  Mentoring: Καθιερώνουμε επίσημα το θεσμό του Mentoring μέσα από ένα οργανωμένο περιβάλλον με δομές Agency, σεβόμενοι την ελευθερία και αυτονομία των ανθρώπων μας.​

Με επίκεντρο εσένα.

Aσφαλιστικές λύσεις με επίκεντρο
τις δικές σου ανάγκες.