Αρχική: Ειδήσεις
 
 
Τα νέα της ασφαλιστικής αγοράς
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
02 Ιουν 2023 05:32

Η Sunlight Group θα παρουσιάσει τις νέες λύσεις της σε προϊόντα αποθήκευσης λιθίου, στη διεθνή έκθεση “The smarter E Europe”

Στις καινοτόμες λύσεις της Sunlight για την αναπτυσσόμενη αγορά των Συστημάτων Αποθήκευσης Ενέργειας ξεχωρίζει η σειρά των πλήρως κατασκευασμένων στην Ευρώπη προϊόντων Sunlight Li.ON ESS

The post Η Sunlight Group θα παρουσιάσει τις νέες λύσεις της σε προϊόντα αποθήκευσης λιθίου, στη διεθνή έκθεση “The smarter E Europe” appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
02 Ιουν 2023 05:14

Οικογένεια Σεπετά (Βίκος): Θα διατηρήσουμε το ποσοστό μας στην ΕΨΑ

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην ΕΨΑ και την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου από το fund SMERC του Ν. Καραμούζη εξέδωσε η οικογένεια Σεπετά

The post Οικογένεια Σεπετά (Βίκος): Θα διατηρήσουμε το ποσοστό μας στην ΕΨΑ appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
02 Ιουν 2023 04:59

Τι ισχύει για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τι αλλάζει από την 21η Μαΐου

Σε οκτώ ερωτήματα σχετικά με το τί ισχύει για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τί αλλάζει σε σχέση με εκείνες της 21ης Μαΐου, απαντά

The post Τι ισχύει για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τι αλλάζει από την 21η Μαΐου appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
02 Ιουν 2023 04:24

Συμμαχία ΕΔΑ Αττικής – Ελληνικό

Στο πλαίσιο της σύμπραξης μεταξύ των εταιρειών ΕΔΑ Αττικής και ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε (θυγατρική 100% της LAMDA Development)

The post Συμμαχία ΕΔΑ Αττικής – Ελληνικό appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
02 Ιουν 2023 04:22

Aλλαγή στρατηγικής από τις ασφαλιστικές, εν αναμονή της επενδυτικής βαθμίδας

Πρόσθετα οφέλη θα σημάνει για την ασφαλιστική αγορά η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας και η αναμενόμενη ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας.

The post Aλλαγή στρατηγικής από τις ασφαλιστικές, εν αναμονή της επενδυτικής βαθμίδας appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
02 Ιουν 2023 04:19

ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης Περιβαλλοντικής Ασφαλιστικής Ευθύνης

 Η Ευρώπη Ασφαλιστική πρωταγωνιστεί στην ασφαλιστική αγορά διαχρονικά με προνόμιο το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της και την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία της 

The post ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης Περιβαλλοντικής Ασφαλιστικής Ευθύνης appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
02 Ιουν 2023 04:06

Το πρώτο έργο αναβάθμισης νοσοκομείων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Με υπογραφή της υπηρεσιακής υπουργού Υγείας αρχίζει το πρώτο έργο για την ανακαίνιση – ανακατασκευή χώρων υγιεινής και τον εκσυγχρονισμό νοσηλευτικών μονάδων. Για το έργο υπεγράφη Σύμβαση Έργου μεταξύ της 2ης Δ.Υ.ΠΕ και της Αναδόχου Εταιρείας «ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  2020 Α. Τ.Ε.Β.Τ.Ε»,  στα γραφεία της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου.

The post Το πρώτο έργο αναβάθμισης νοσοκομείων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
02 Ιουν 2023 03:32

Aθ. Λιάγκος: Θέλουμε να είμαστε κύριος πάροχος δικτύου πολλαπλών πυλών και λύσεων εφοδιαστικής

Τη θέση του ότι το μέλλον του λιμανιού της Θεσσαλονίκης είναι η ανάπτυξή του προς την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, διατύπωσε ο εκτελεστικός

The post Aθ. Λιάγκος: Θέλουμε να είμαστε κύριος πάροχος δικτύου πολλαπλών πυλών και λύσεων εφοδιαστικής appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
02 Ιουν 2023 03:31

Νέα κόντρα φαρμακαποθηκών –φαρμακοποιών

Σε λεκτικές «αψιμαχίες» έχουν επιδοθεί ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων  που έσπευσε να απαντήσει σε ανακοινώσεις  των φαρμακοποιών προ ολίγων ωρών. Για παραποίηση των λεγομένων του προέδρου Θ. Σκυλακάκη κατηγορεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων τον ΠΦΣ.

The post Νέα κόντρα φαρμακαποθηκών –φαρμακοποιών appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
02 Ιουν 2023 03:03

Aλλαγή στρατηγικής από τις ασφαλιστικές, εν αναμονή της επενδυτικής βαθμίδας

Πρόσθετα οφέλη θα σημάνει για την ασφαλιστική αγορά η θετική πορεία τηςελληνικής οικονομίας και η αναμενόμενη ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας.

The post Aλλαγή στρατηγικής από τις ασφαλιστικές, εν αναμονή της επενδυτικής βαθμίδας appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
02 Ιουν 2023 02:59

H βελτίωση του οικονομικού κλίματος αλλάζει την επενδυτική στρατηγική των ασφαλιστικών

Σημαντικά οφέλη για την ασφαλιστική αγορά αναμένεται να προσδώσει η θετική πορεία της οικονομίας και η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.

The post H βελτίωση του οικονομικού κλίματος αλλάζει την επενδυτική στρατηγική των ασφαλιστικών appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
02 Ιουν 2023 02:40

Market Pass: Πληρωμή της δόσης του Ιουνίου με την άυλη κάρτα

Ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου η πληρωμή της προτελευταίας δόσης του Market Pass, για εκείνους που έχουν επιλέξει να λάβουν την σχετική

The post Market Pass: Πληρωμή της δόσης του Ιουνίου με την άυλη κάρτα appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
02 Ιουν 2023 02:30

EIAΣ: Eκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου για διοικητικά στελέχη και διαμεσολαβητές

Ευρεία και ενδιαφέρουσα θεματολογία χαρακτηρίζει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2023 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, το οποίο υλοποιείται

The post EIAΣ: Eκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου για διοικητικά στελέχη και διαμεσολαβητές appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
02 Ιουν 2023 02:25

Market Pass: Ξεκίνησε η πληρωμή της δόσης του Ιουνίου με την άυλη κάρτα

Ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου η πληρωμή της προτελευταίας δόσης του Market Pass, για εκείνους που έχουν επιλέξει

The post Market Pass: Ξεκίνησε η πληρωμή της δόσης του Ιουνίου με την άυλη κάρτα appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
02 Ιουν 2023 02:17

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2023

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2023Ευρεία και ενδιαφέρουσα θεματολογία χαρακτηρίζει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2023 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, το οποίο απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, από κοινού.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
02 Ιουν 2023 02:16

ΤτΕ: Αυξήθηκε το ενεργητικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων

ΤτΕ: Αυξήθηκε το ενεργητικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεωνΣύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, η συνολική αξία του ενεργητικού των ασφαλιστικών επιχειρήσεων αυξήθηκε κατά 2,17% και διαμορφώθηκε στα €19.125 εκατ., έναντι €18.719 εκατ. το προηγούμενο τρίμηνο.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
02 Ιουν 2023 02:13

Δ. Ζορμπάς: ΣΔΙΤ και cat bonds δίνουν λύσεις στην ασφάλιση μεγάλων καταστροφών

Τι είπε ο επικεφαλής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής για την ανάγκη επικοινωνίας με την πολιτεία και τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα

The post Δ. Ζορμπάς: ΣΔΙΤ και cat bonds δίνουν λύσεις στην ασφάλιση μεγάλων καταστροφών appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
02 Ιουν 2023 02:02

Μειώθηκε η τραπεζική χρηματοδότηση της ελληνικής ναυτιλίας

Μείωση κατέγραψε η χρηματοδότηση των ναυτιλιακών εταιρειών στην Ελλάδα εντός του 2022, σύμφωνα με έρευνα της Petrofin Research.

The post Μειώθηκε η τραπεζική χρηματοδότηση της ελληνικής ναυτιλίας appeared first on Banks.com.gr.

Πηγή: Banks.com.gr
02 Ιουν 2023 01:49

ΕΔΙΠΤ: Υποστηρικτής στην ομαδική εικαστική έκθεση για το «πρωτοσέλιδο» «FRONTPAGE PROJECT»

ΕΔΙΠΤ: Υποστηρικτής στην ομαδική εικαστική έκθεση για το «πρωτοσέλιδο» «FRONTPAGE PROJECT»Η ΕΔΙΠΤ συμμετέχει ως υποστηρικτής στην ομαδική εικαστική έκθεση για το «πρωτοσέλιδο», με τίτλο «FRONTPAGE PROJECT», στην οποία συμμετέχουν δημιουργοί από τον εικαστικό χώρο και τον χώρο των media. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο  Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 11 Ιουνίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Όπως […]
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
02 Ιουν 2023 01:48

Συνάντηση Κοτανίδου-Δρέττα για την στέγαση των υγειονομικών στα νησιά τη θερινή περίοδο

Η προετοιμασία για την τουριστική περίοδο και η διασφάλιση στέγασης των υγειονομικών στα νησιά συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση της υπουργού Υγείας Αναστασίας Κοτανίδου με την υπουργό Τουρισμού Ιωάννας Δρέττα. Στόχος είναι να μην επαναληφθούν φαινόμενα και παραφωνίες με  ιατρούς και νοσηλευτές να μην έχουν κατάλυμα να διαμείνουν και πολλές φορές να αναγκάζονται να αρνηθούν τη θέση, με αποτέλεσμα το έλλειμμα προσωπικού σε υγειονομικές μονάδες.

The post Συνάντηση Κοτανίδου-Δρέττα για την στέγαση των υγειονομικών στα νησιά τη θερινή περίοδο appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
02 Ιουν 2023 01:11

Ενισχυμένο το ενεργητικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων-Αυξάνονται οι τεχνικές προβλέψεις

Η συνολική αξία του ενεργητικού των ασφαλιστικών επιχειρήσεων αυξήθηκε κατά 406 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και διαμορφώθηκε στα 19.125 εκατ.

The post Ενισχυμένο το ενεργητικό των ασφαλιστικών επιχειρήσεων-Αυξάνονται οι τεχνικές προβλέψεις appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
02 Ιουν 2023 12:54

Δράση του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. και του ΟΠΑΝΔΑ στηρίζει το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι»

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τη φετινή δράση του Run – Bike - Care, που διοργανώνουν από κοινού ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών - Φίλων Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Μέσα από αθλητικές δράσεις στόχος είναι να στηριχθεί το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι».

The post Δράση του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. και του ΟΠΑΝΔΑ στηρίζει το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι» appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
02 Ιουν 2023 12:25

Άρωμα γυναίκας στο υπουργείο Υγείας

Είναι πλέον 100% σίγουρο ότι η ΝΔ θα καταφέρει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και ήδη δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος ένοικος της Αριστοτέλους. Ή μάλλον ποια... Μοιάζει εξίσου σίγουρο ότι θα έχουμε γυναίκα υπουργό Υγείας. Ή μήπως όχι;

The post Άρωμα γυναίκας στο υπουργείο Υγείας appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
02 Ιουν 2023 12:05

Σε μετωπική σύγκρουση φαρμακοποιοί και φαρμακαποθηκάριοι

Πυρά εξαπολύονται στον φαρμακευτικό κλάδο, καθώς οι τόνοι ανεβαίνουν μεταξύ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων. Με ευθεία βολή ο ΠΦΣ κατηγορεί τους φαρμακαποθηκάριους ότι αποθεματοποιούν φάρμακα για να κάνουν εξαγωγές, ενώ είχαν προηγηθεί «εμπρηστικές» δηλώσεις  του προέδρου των Φαρμακαποθηκαρίων.

The post Σε μετωπική σύγκρουση φαρμακοποιοί και φαρμακαποθηκάριοι appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
02 Ιουν 2023 10:40

Μια Ζωή χωρίς Κάπνισμα ονειρεύονται τα παιδιά- Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Ώθηση στη νέα γενιά που οραματίζεται έναν κόσμο χωρίς κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειες δόθηκε με τη βράβευση των παιδιών που διακρίθηκαν στον Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας. Μηνύματα έστειλαν οι συμμετέχοντες  στην εκδήλωση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας  για ένα καλύτερο μέλλον με Ζωή χωρίς Κάπνισμα.

The post Μια Ζωή χωρίς Κάπνισμα ονειρεύονται τα παιδιά- Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
02 Ιουν 2023 10:38

H Eθνική Ασφαλιστική σε νέα εποχή

Σε νέα εποχή περνά η Εθνική Ασφαλιστική μέσω της αναδιάρθρωσης της δομής της. Στο πλαίσιο της νέας εμπορικής πολιτικής που προωθείται στόχος είναι η εξασφάλιση

The post H Eθνική Ασφαλιστική σε νέα εποχή appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
02 Ιουν 2023 08:37

Τέσσερις χιλιάδες εβδομάδες, Oliver Burkeman

Τέσσερις χιλιάδες εβδομάδες, Oliver BurkemanΈναν αισιόδοξο, χιουµοριστικό και πρακτικό οδηγό για τον χρόνο και τη διαχείρισή του μάς προσφέρει ο Όλιβερ Μπέρκµαν με αυτό το βιβλίο του
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
02 Ιουν 2023 08:28

Η Interamerican επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της

Η Interamerican επενδύει σταθερά στους ανθρώπους τηςΗ Interamerican συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση να επενδύει στους εργαζομένους της, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών, το οποίο καλύπτει την ποιότητα της ζωής τους και την ανάπτυξη της καριέρας τους.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
02 Ιουν 2023 06:52

Τα προεδρεία της ΕΕΑΕ και ΣΠΑΤΕ στα Γραφεία της ΔΕΙΑ

Συνάντηση πραγματοποίησαν χθες τα προεδρεία της ΕΕΑΕ και ΣΠΑΤΕ στα Γραφεία της ΔΕΙΑ, μετά από αίτημά τους

The post Τα προεδρεία της ΕΕΑΕ και ΣΠΑΤΕ στα Γραφεία της ΔΕΙΑ appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
02 Ιουν 2023 06:40

Η Interamerican επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της

Η Interamerican, ένας κατεξοχήν ανθρωποκεντρικός Οργανισμός συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση να επενδύει στους εργαζομένους της με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών

The post Η Interamerican επενδύει σταθερά στους ανθρώπους της appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
02 Ιουν 2023 06:16

Γενόσημα φάρμακα, τι πρέπει να γνωρίζουμε

Τους τελευταίους μήνες, συζητάμε αρκετά γι’ αυτά, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τις κατάλληλες γνώσεις για να τα κρίνουμε;

The post Γενόσημα φάρμακα, τι πρέπει να γνωρίζουμε appeared first on Insurance World.

Πηγή: Insurance World
01 Ιουν 2023 10:28

Δωρεάν rapid tests σε 184 σημεία σε όλη τη χώρα

Tη Παρασκευή 2 Ιουνίου  οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid tests σε 184 σημεία όλης της χώρας.

The post Δωρεάν rapid tests σε 184 σημεία σε όλη τη χώρα appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
01 Ιουν 2023 03:30

Εβδομαδιαία έκθεση ΕΟΔΥ: Μείωση θετικότητας των δειγμάτων με γρίπη και SARS-CoV-2

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα επιδημιολογικά δεδομένα για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος (SARSCoV-2, ιοί γρίπης και αναπνευστικός συγκυτιακός ιός – RSV) στη χώρα μας για την εβδομάδα από τη 21 Μαΐου  έως τις 28  Μαΐου 2023. Από τον ιό SARS-CoV2 έχασαν την ζωή τους 45 πολίτες με covid, ο αριθμός  των διασωληνωμένων είναι 40 με covid και 68 με γρίπη νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ενώ η θετικότητα δειγμάτων τόσο με τη  γρίπη όσο με SARS-CoV-2 μειώθηκε.

The post Εβδομαδιαία έκθεση ΕΟΔΥ: Μείωση θετικότητας των δειγμάτων με γρίπη και SARS-CoV-2 appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
01 Ιουν 2023 03:07

Μνημόνιο συνεργασίας ΕΟΔΥ και ΑΠΘ- Σε λειτουργία το ΠΕΔΥ Κεντρικής Μακεδονίας

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Στόχος είναι η ενίσχυση της επιχειρησιακής, εκπαιδευτικής και ερευνητικής συνεργασίας μεταξύ του ΑΠΘ και του ΕΟΔΥ.

The post Μνημόνιο συνεργασίας ΕΟΔΥ και ΑΠΘ- Σε λειτουργία το ΠΕΔΥ Κεντρικής Μακεδονίας appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
01 Ιουν 2023 02:30

Στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου για 10η χρονιά η Pfizer Hellas 

Χείρα βοηθείας για δέκατη χρονιά έτεινε η Pfizer Hellas  στην Ομάδα Αιγαίου, με δωρεά ύψους  30.000 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της αποστολής, αλλά και δωρεά εμβολίων. Η Pfizer στήριξε τον 29ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου σε απομακρυσμένα νησιά.

The post Στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου για 10η χρονιά η Pfizer Hellas  appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
01 Ιουν 2023 01:47

Συνέδριο Παιδοκαρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών

Το 7ο διήμερο Συνέδριο Παιδοκαρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών διοργανώνεται από τις Κλινικές Παιδοκαρδιολογίας - Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών ΜΗΤΕΡΑ, στις 10 & 11 Ιουνίου 2023.

The post Συνέδριο Παιδοκαρδιολογίας και Καρδιοχειρουργικής Συγγενών Καρδιοπαθειών appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
01 Ιουν 2023 01:23

Ψεύτικες επισκέψεις ασθενών στο ιατρείο του δήλωνε γιατρός στον ΕΟΠΥΥ

Στην «τσιμπίδα» των Επιθεωρητών – Ελεγκτών της Ε.Α.Δ. πιάστηκε γυναικολόγος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος χρέωνε τον ΕΟΠΥΥ πολλαπλές επισκέψεις στο ιατρείο του. Η χρέωση γινόταν, όπως φαίνεται, εν αγνοία των ασθενών.

The post Ψεύτικες επισκέψεις ασθενών στο ιατρείο του δήλωνε γιατρός στον ΕΟΠΥΥ appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
01 Ιουν 2023 12:37

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας το HACRO – Clinical Trials Forum

Η αξία της κλινικής έρευνας, τα πλεονεκτήματα των κλινικών μελετών για τους ασθενείς, την κοινωνία και την εθνική oικονομία, αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις και προοπτικές του κλάδου, είναι ανάμεσα στα θέματα που θα αναδειχτούν στο «HACRO CLINICAL TRIALS FORUM - Developments and Perspectives» #ctf23, το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Επιχειρήσεων Διεξαγωγής Κλινικών Μελετών Ελλάδας (HACRO), με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

The post Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας το HACRO – Clinical Trials Forum appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
01 Ιουν 2023 12:28

Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη ενώνονται νομικά

Allianz Ελλάδος και Ευρωπαϊκή Πίστη ενώνονται νομικάΗ Allianz Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνουν σήμερα, 1 Ιουνίου, τη δημιουργία μιας ενιαίας νομικής οντότητας. Πρόκειται για ένα ακόμη ορόσημο στην κοινή πορεία ανάπτυξης για τη δημιουργία μίας εταιρείας στην Ελλάδα, η οποία με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία του 2022, αποτελεί τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
01 Ιουν 2023 12:13

FDA: Έγκριση του εμβολίου έναντι του ιού RSV της Pfizer για ηλικωμένους

Το «πράσινο φως» έδωσε ο FDA για το εμβόλιο έναντι του ιού RSV της Pfizer, το οποίο θα χορηγείται σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Πρόκειται για το δεύτερο εμβόλιο, το οποίο εγκρίνεται για τον συγκεκριμένο ιό.

The post FDA: Έγκριση του εμβολίου έναντι του ιού RSV της Pfizer για ηλικωμένους appeared first on Virus.com.gr.

Πηγή: Virus.com.gr
01 Ιουν 2023 11:57

Συνάντηση ΔΕΙΑ, ΕΕΑΕ και ΣΠΑΤΕ

Συνάντηση ΔΕΙΑ, ΕΕΑΕ και ΣΠΑΤΕΣυνάντηση πραγματοποίησαν, στις 31 Μαΐου, τα προεδρεία της ΕΕΑΕ και ΣΠΑΤΕ στα Γραφεία της ΔΕΙΑ, μετά από αίτημά τους, προκειμένου να θέσουν υπόψιν της Εποπτικής Αρχής τις απόψεις τους σε θέματα που απασχολούν την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
01 Ιουν 2023 11:01

Kaspersky: Αποτροπή επιθέσεων DDoS σε εκπαιδευτικά ιδρύματα – «Κλειδί» η επαρκής προετοιμασία

Kaspersky: Αποτροπή επιθέσεων DDoS σε εκπαιδευτικά ιδρύματα - «Κλειδί» η επαρκής προετοιμασίαΜε αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν από την πρόσφατη επίθεση DDoS στην Τράπεζα Θεμάτων, η Kaspersky εξέδωσε ανακοίνωση για την αποτροπή επιθέσεων DDoS σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
01 Ιουν 2023 10:03

Ανοιχτή επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Editorial, Ιούνιος 2023)

Ανοιχτή επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Editorial, Ιούνιος 2023)Ανοιχτή επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Editorial, Ιούνιος 2023)
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
01 Ιουν 2023 09:51

Το ημερολόγιο της Κουκουβάγιας (Ιούνιος 2023)

Το ημερολόγιο της Κουκουβάγιας (Ιούνιος 2023)H Κουκουβάγια... έμαθε ότι κάποια εταιρεία σε άλλους μεσίτες προσφέρει 2,5% προμήθεια και σε άλλους (μόνο δύο) 4,5% προμήθεια, και αναρωτιέται: με αυτούς τα μοιράζεται;
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
01 Ιουν 2023 08:24

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Business and Insurance English

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Business and Insurance EnglishΤο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) πραγματοποιεί ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Business and Insurance English, σε περιβάλλον ασύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, e-learning, σε συνεργασία με τον Διεθνή Όμιλο Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών HIDALGO. Η παρουσίαση και η έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, και ώρα 16.00-17.00.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
31 Μαϊ 2023 03:12

30 υποτροφίες από το University of Athens MBA

30 υποτροφίες από το University of Athens MBAΤο University of Athens MBA (www.mba.econ.uoa.gr), δηλαδή το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων», προσφέρει έως 30 υποτροφίες για φοίτηση στο πρόγραμμα σε φοιτητές και φοιτήτριες που θα γίνουν αποδεκτοί/ές το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
31 Μαϊ 2023 02:20

Όμιλος ARAG: Και το 2022 σε σταθερή πορεία ανάπτυξης

ARAG λογότυπο 1600x900Ο Όμιλος ARAG παραμένει και το 2022 σε πορεία ισχυρής ανάπτυξης κατά 9%. Η αύξηση των διεθνών ασφαλιστικών εργασιών έφτασε το 10% και των ασφαλιστικών εργασιών στη Γερμανία το 8,2%, όπου η ARAG κέρδισε πάνω από 90.000 νέους πελάτες. Ο κλάδος ασφάλισης υγείας στη Γερμανία αποτελεί τον πιο επικερδή κλάδο της ARAG, με αύξηση 12,7%. […]
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
31 Μαϊ 2023 12:53

H Designia Insurance Agents βράβευσε τους πρώτους επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων 2022

H Designia Insurance Agents βράβευσε τους πρώτους επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων 2022Η Designia Insurance Agents, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και τη σημαντική συμβολή των συνεργατών της στην επιτυχημένη πορεία της και ως ένα από τα σημαντικότερα κανάλια επαφής με τους πελάτες της, επιβράβευσε τους πέντε πρώτους επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων για το έτος 2022. Η πρωτοβουλία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας για ανάδειξη της σημασίας […]
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
31 Μαϊ 2023 08:40

Η Kaspersky ρίχνει φως στους αρχικούς φορείς επιθέσεων ransomware για το 2022

Η Kaspersky ρίχνει φως στους αρχικούς φορείς επιθέσεων ransomware για το 2022Μια νέα έκθεση της Kaspersky έδειξε ότι η πλειονότητα των επιθέσεων ransomware το 2022 ξεκίνησε με την εκμετάλλευση public-facing εφαρμογών, λήψη δεδομένων από παραβιασμένους λογαριασμούς χρηστών και κακόβουλα email.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
30 Μαϊ 2023 02:26

NN Hellas: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα «Νοιάζομαι για το παιδί μου»

NN Hellas: Νέα ψηφιακή πλατφόρμα «Νοιάζομαι για το παιδί μου»Η σημαντική πρωτοβουλία «Νοιάζομαι για το παιδί μου», που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με την υποστήριξη της NN Hellas, αποκτά ψηφιακή πλατφόρμα, δίνοντας έτσι σε όλους και όλες πρόσβαση, όποτε το επιλέξουν, σε πλούσιο και έγκυρο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό για την ψυχική υγεία του παιδιού και της οικογένειας.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
30 Μαϊ 2023 02:17

Μόνο οι Μεσίτες Ασφαλίσεων μπορούν να κάνουν χρήση του όρου “broker”

Μόνο οι Μεσίτες Ασφαλίσεων μπορούν να κάνουν χρήση του όρου “broker”Μόνο οι Μεσίτες Ασφαλίσεων μπορούν να κάνουν χρήση του όρου “broker”, τονίζει ο ΣΕΜΑ στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, επικαλούμενος τις πρόσφατες οδηγίες της ΤτΕ προς την ασφαλιστική αγορά. Ειδικότερα το δελτίο Τύπου έχει ως εξής: Την απόδοση του όρου “agent” στους πράκτορες και του όρου “broker” στους μεσίτες αναγνωρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, προβαίνοντας […]
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
30 Μαϊ 2023 01:03

Euroins Ελλάδος: Σφραγίδα αξιοπιστίας με 6 πιστοποιήσεις ISO

Euroins Ελλάδος: Σφραγίδα αξιοπιστίας με 6 πιστοποιήσεις ISOΠιστή στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας στους ασφαλισμένους της, η Euroins Ελλάδος προχώρησε στην πιστοποίηση της επιχειρησιακής λειτουργίας της κατά το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
30 Μαϊ 2023 12:09

Μέλος της ΠΟΑΔ και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του Ν. Καβάλας

Μέλος της ΠΟΑΔ και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του Ν. ΚαβάλαςΗ Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής ενότητας Καβάλας, μετά από τις εκλογοαπολογιστικές της εργασίες, στις 8/5/2023, εντάσσεται στην ΠΟΑΔ. 
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
30 Μαϊ 2023 11:04

Mega Brokers: Έσοδα €14,35 εκατ. το 2022

Mega Brokers: Έσοδα €14,35 εκατ. το 2022Την ηγετική της θέση ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, ενίσχυσε η Mega Brokers το 2022. Η εταιρεία βρέθηκε εντός των στρατηγικών, εμπορικών και οικονομικών στόχων που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς.
Πηγή: Ασφαλιστική Αγορά
Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!