Αρχική: Επιχειρήσεις
 
 
Ασφάλειες επιχείρησης και επαγγελματιών
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 

Οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοί μας, με βάση τη γνώση και τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουν, προσφέρουν την δυνατότητα σε φυσικά και νομικά πρόσωπα μέσα από μια συστηματική και ολοκληρωμένη προσέγγιση των αναγκών τους, να προτείνουν τρόπους ελαχιστοποίησης, των μελλοντικών οικονομικών κινδύνων που αντιμετωπίζουν.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων επενδύουν πολύ χρόνο και προσωπική προσπάθεια για να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Επίσης, πολλές φορές τα προσωπικά περιουσιακά τους στοιχεία είναι δεσμευμένα σε δάνεια. Το σύνθετο επιχειρησιακό περιβάλλον απαιτεί πολύπλοκο συντονισμό και εξειδικευμένες γνώσεις.

Στην Liberty Insurance Agents γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο των επαγγελματιών και μετόχων επιχειρήσεων.

Με τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε θωρακίζουμε τους επιχειρηματίες από απρόβλεπτους κινδύνους, δημιουργώντας κεφάλαια μέσω ασφαλιστικών καλύψεων, τα οποία θα χρηματοδοτήσουν τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Στοχεύοντας στον ανθρώπινο παράγοντα , μπορούμε να εξασφαλίσουμε μετόχους και επαγγελματίες από κινδύνους που συνήθως επηρεάζουν την περιουσία και το εισόδημά τους έτσι ώστε να διατηρήσουν την εταιρική και προσωπική τους περιουσία για λογαριασμό των κληρονόμων και συνεταίρων.


Οι επιχειρηματικοί μας Σύμβουλοι σχεδιάζουν εξατομικευμένες λύσεις με στόχο να διασφαλίσουν πλήρως την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

 

 
 

Το σημερινό σύνθετο οικονομικό περιβάλλον απαιτεί ακριβή γνώση και άμεση ενημέρωση για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ασφαλιστικές λύσεις που εσείς χρειάζεστε, όπως:

Ασφάλιση Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων

Περιγραφή ενδεικτικών καλύψεων: Πυρκαγιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, καπνός ▪ Πρόσκρουση οχήματος, πτώση αεροσκάφους ▪ Πτώση δένδρων, κλαδιών, στύλων συνεπεία καλυπτόμενων κινδύνων ▪ Έκρηξη ▪ Πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα, χιονόπτωση, χαλαζόπτωση, παγετό, διαρροή/θραύση σωληνώσεων ▪ Θραύση τζαμιών/καθρεπτών ▪ Ζημιές στο κτίριο από την προσπάθεια κλοπής/ληστείας ▪ Κλοπή μετά από διάρρηξη/ληστεία περιεχομένου ▪ Βραχυκύκλωμα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

 

Ομαδικές Ασφάλειες

Περιγραφή ενδεικτικών καλύψεων: Ζωής και Εισοδήματος ▪ Υγείας ▪ Σύνταξης

Ασφάλιση Μετόχων και Στελεχών Επιχειρήσεων

Περιγραφή ενδεικτικών καλύψεων: Ασφάλιση επιχειρηματικών δανείων ▪ Ασφάλιση Υποχρεώσεων ▪ Ασφάλιση μετόχων και βασικού στελέχους ▪ Εξασφάλιση εξαγοράς μεριδίου εκλιπόντος ▪ Εξασφάλιση διατήρησης και διαδοχής επιχείρησης ▪ Εξασφάλιση εισοδημάτων σε περίπτωση προσωρινής ή μακροχρόνιας ανικανότητας ▪ Εξασφάλιση και αποζημίωση κληρονόμων ▪ Εξασφάλιση φόρου κληρονομιάς

 

Εξειδικευμένες Ασφαλίσεις
Τεχνικές ασφάλειες ▪ Ηλεκτρονικός εξοπλισμός ▪ Μηχανολογικός εξοπλισμός ▪ Κατασκευαστικά έργα
Ασφάλιση μεταφορών ▪ Ασφάλιση εγγυήσεων ▪ Ασφάλιση πληρωμάτων ▪ Ασφάλιση Νομικής προστασίας ▪ Ασφάλιση έργων τέχνης ▪ Ασφάλιση κοσμηματοπωλείων ▪ Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προσωπικών δεδομένων (Cyber Risk) ▪ Ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης Στελεχών και Διοικητικών συμβουλίων ▪ Marine Insurance ▪ Ταξιδιωτική ασφάλιση ▪ Ασφάλιση Αιολικών και Φωτοβολταϊκών πάρκων ▪ Ασφάλιση ακύρωσης εκδηλώσεων ▪ Ασφάλιση Συνεδρίων – Εκθέσεων ▪ Ασφάλιση Ζωικού κεφαλαίου

Αστική Ευθύνη

Περιγραφή ενδεικτικών καλύψεων: Επαγγελματική Αστική Ευθύνη ▪ Γενική Αστική Ευθύνη ▪ Αστική Ευθύνη Εργοδότη ▪ Αστική Ευθύνη Προϊόντος

Ασφάλιση Εταιρικών Αυτοκινήτων

Ασφάλιση Ξενοδοχειακών και Ενοικιαζόμενων Δωματίων

Ασφάλιση Γραφείων

 

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!
Επιχειρήσεις
Επενδυτικές & αποταμιευτικές λύσεις με επίκεντρο την επιχείρησή σας.