Αρχική: LifePlan
 
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 

Πιστεύουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις και προτείνουμε εδώ και 40 χρόνια επιτυχημένες λύσεις στο ευρύ πελατολόγιό μας, μέσω των πιστοποιημένων συμβούλων μας. Η Liberty Insurance Agents στελεχώνεται με έμπειρους και νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, συνδυάζοντας την εμπειρία με το πάθος των νέων, με απώτερο στόχο την ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ο σκοπός μας

Μοναδικός σκοπός μας είναι να προτείνουμε τις καλύτερες και ποιοτικότερες ασφαλιστικές λύσεις στους πελάτες μας, προσαρμοσμένες στις οικονομικές τους δυνατότητες και απαιτήσεις. Μαζί αναπτύσσουμε ένα «πλάνο Ζωής δια βίου» με έγκυρη και έγκαιρη αναθεώρηση των οικονομικών κινδύνων που αφορούν:

  • Την προστασία της οικογένειας
  • Την υγεία
  • Τη διασφάλιση του τρέχοντος εισοδήματος
  • Την δημιουργία σύνταξης
  • Τις σπουδές των παιδιών
  • Την περιουσία
  • Την επένδυση
  • Την εξόφληση των φόρων κληρονομιάς

Η Διαδικασία μας

Ο άρτια καταρτισμένος σύμβουλός μας, δεσμεύεται απέναντι σας να ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες, μέσω των οποίων υπηρετούνται αποτελεσματικά σύγχρονες ανάγκες και προτείνονται οι πιο κατάλληλες χρηματοασφαλιστικές λύσεις για εσάς.

Βοηθήστε τον Σύμβουλό μας να σας βοηθήσει!

Οι ανάγκες εξελίσσονται όπως και ο ίδιος ο άνθρωπος. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να κάνει κάποιος "προβολή της ζωής του" στο μέλλον και προδραστικά να αναλύσει τυχόν μελλοντικούς κινδύνους.

Ένας σύμβουλος της ομάδας μας, θα καταγράψει τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και της οικογένειάς σας, έτσι ώστε να δημιουργήσει το Liberty Life Plan και να προτείνει τα ασφαλιστικά προϊόντα που θα ανταποκρίνονται πληρέστερα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Τα βήματα μαζί με τον Σύμβουλό μας:

1ο βήμα

Δίνετε πληροφορίες για εσάς, την οικογένεια και τη εργασίας σας,  (π.χ. ηλικία, έξοδα, εργασία κ.τ.λ.) οι οποίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την ανάλυση της μελέτης που θα σας προτείνει ο σύμβουλός μας. [Τα προσωπικά στοιχεία σας προστατεύονται από τον νόμο.]

2ο βήμα

Εντοπίζετε και ιεραρχείτε μαζί τους οικονομικούς κινδύνους που μπορεί να επηρεάσουν στο μέλλον, εσάς και την οικογένειά σας.

3ο βήμα

Συζητάτε μαζί με τον σύμβουλό μας την «γραμμή ζωής», ένα πλάνο ζωής δια βίου, σκιαγραφώντας και καταγράφοντας βήμα-βήμα τους οικονομικούς κινδύνους που καθίστανται ικανοί να επηρεάσουν μελλοντικά το επίπεδο ζωής που επιθυμείτε να έχετε.

Το τελικό βήμα

Ο σύμβουλος της Liberty Insurance Agents, αφού επεξεργαστεί τους οικονομικούς κινδύνους που συμφωνήσατε και βάσει των προσωπικών στοιχείων που δηλώσατε, θα προτείνει σε επόμενη συνάντηση εναλλακτικές λύσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

Στο τέλος των συναντήσεων εσείς αποφασίζετε ποιους οικονομικούς κινδύνους επιθυμείτε να μεταφέρετε, μέσω των ασφαλιστικών λύσεων και προϊόντων που σας προτείναμε και συμφωνήσατε.

Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!