Αρχική: Γνωρίστε μας: Τι κάνουμε
 
Γνωρίστε μας
Τι κάνουμε
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 

Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να χτίσετε τον δρόμο προς την οικονομική ασφάλεια και ευημερία. Οι χρηματο-οικονομικοί μας σύμβουλοι δεν συνδέονται με μία συγκεκριμένη στρατηγική προϊόντων, αλλά προσφέρουν συμβουλές και αναλύσεις που κρίνονται πιο αποτελεσματικές κατά περίπτωση και πάντα προς το συμφέρον του πελάτη και της οικογένειάς του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η ζωή κινείται γρήγορα και πολλές φορές απρόοπτα. Ακριβώς γι' αυτό είμαστε πάντα κοντά σας: για να αναπτύξουμε έναν υγιή οικονομικό σχεδιασμό που σας βοηθά να προετοιμαστείτε τόσο για το απροσδόκητο αλλά και για να σχεδιάσετε το μέλλον σας με σταθερότητα.

Τα βασικά συστατικά της φιλοσοφίας μας

1. Οι συνεργασίες μας με τις Μεγαλύτερες, τις πιο Αξιόπιστες και Καθιερωμένες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα​ 


2. Οι παροχές μας

▫ Ασφάλεια

▫ Εμπιστοσύνη

▫ Ελευθερία επιλογών


3. Η Υποδομή και οι Υπηρεσίες μας

▫ Πλήρης διοικητική υποστήριξη

▫ Οργανωμένο περιβάλλον με θέσεις εργασίας και τεχνολογικό εξοπλισμό


4. Το Marketing και η συνεχής Εκπαίδευση των Συνεργατών μας

▫ Ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης των Συνεργατών μας

▫ Πρόγραμμα θεσμικής εκπαίδευσης Πιστοποιητικού Α’ και Γ΄της Τράπεζας της Eλλάδος για τους Συνεργάτες μας

▫ Πρόγραμμα Επαναπιστοποίησης των Συνεργατών μας, βάσει της νομοθεσίας

▫ Εργαλεία ανάλυσης αναγκών για χρηματοoικονομικές μελέτες πελατών

▫ Targeted Marketing εξειδικευμένων αγορών


5. Οι Άνθρωποί μας

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί τον βασικό πυρήνα γύρω από τον οποίο αναπτύσσεται και εδραιώνεται η φιλοσοφία και το όραμά μας.

Η ομάδα μας, διαθέτει έμπειρους και πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές από την Τράπεζα της Ελλάδος, με επαγγελματικό ήθος, κατάρτιση, συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση.


Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

Risk Management: Συνεργαζόμαστε με ομάδα φοροτεχνικών, νομικών και ειδικών στο Risk management, δίνοντας πληροφορίες, εξειδίκευση και γνώση στους Συμβούλους μας για άνοιγμα νέων αγορών.

Specialist Advisor: Υιοθετούμε τον ρόλο του Specialist advisor για εξειδικευμένους κινδύνους με στόχο την προστασία των επιχειρήσεων στην digital νέα εποχή.

Corporate Life Insurance Advisors: Σκοπός μας η δημιουργία μιας επίλεκτης ομάδας Στελεχών, οι οποίοι διαθέτοντας το απαιτούμενο επίπεδο εμπειρίας και εξειδικευμένης γνώσης, θα σχεδιάζουν πλάνα προστασίας, ικανά να διασφαλίσουν πλήρως την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα να ανταποκριθούν στις ταχύτατες αλλαγές της αγοράς.

▫  Mentoring: Καθιερώνουμε επίσημα το θεσμό του Mentoring μέσα από ένα οργανωμένο περιβάλλον με δομές Agency, σεβόμενοι την ελευθερία και αυτονομία των ανθρώπων μας.​