Αρχική: Blog: Τι είπαν για εμάς!
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
Blog
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
- 20 Νοε 2020 -

Τι είπαν για εμάς!

Ι. Τοζακίδης, Liberty Insurance: Μια εταιρεία διαφορετική από τις άλλες, με όραμα και στόχους

Έμφαση στις in-house συνεργασίες, βασίζει την ανάπτυξή της κυρίως σε managers

της Έλενας Ερμειδου

Είναι μια οργανωμένη μονάδα, με κανόνες και με τη φιλοσοφία να είναι χρήσιμη, με ευελιξία, ταχύτητα αποφάσεων και επιλογές για τους συνεργάτες της, χωρίς δεσμεύσεις.

Η Liberty Insurance Agents ιδρύθηκε το 2019 με διττό ρόλο, του συντονιστή ασφαλιστικών πρακτόρων και του ασφαλιστικού πράκτορα, συμπληρώνοντας ήδη 15 μήνες λειτουργίας.

Η εταιρεία διατηρεί πολυκαναλική δομή, με έμφαση στις in-house συνεργασίες, και βασίζει την ανάπτυξή της κυρίως σε managers. Ο ρόλος του συντονιστή ασφαλιστικών πρακτόρων είναι καταλυτικός μάς λέει ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης, managing director της εταιρείας, και συμβάλλει στην ανάπτυξη ομάδων έμπειρων αλλά και νέων επαγγελματιών.

Η φιλοσοφία και οι στόχοι της Liberty Insurance Agents

Οι ιδρυτές και μέτοχοι της Liberty Insurance Agents είναι επιγέννημα του Agency Management System, ώστε έχοντας τη γνώση και την εμπειρία 40 ετών, να επενδύει στη διαχρονική εκπαίδευση, την καθημερινή υποστήριξη των συνεργατών, την ομαδικότητα και πρωτίστως την ανθρώπινη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με γνώμονα άυλες αξίες, όπως αυτές της ακεραιότητας και της ποιότητας, επικεντρώνεται στον άνθρωπο. Επιδιώκει επί 24 ώρες, επί 7 ημέρες και τις 365 ημέρες του χρόνου, να είναι χρήσιμη στους συνεργάτες και τους πελάτες της, παρέχοντας πάντα ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις με βάση τις ανάγκες τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.