Ανάγκες & Λύσεις: Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Έχετε εξασφαλίσει τα εισοδήματά σας σε περίπτωση προσωρινής ή μακροχρόνιας ανικανότητας;
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ελεύθεροι Επαγγελματίες
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
Έχετε εξασφαλίσει τα εισοδήματά σας σε περίπτωση προσωρινής ή μακροχρόνιας ανικανότητας;

Ανάγκη

Τα εισοδήματα που προκύπτουν από τις δραστηριότητες σας ως ελεύθερος επαγγελματίας αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι αυτά τα οποία εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο για εσάς και την οικογένειά σας. Με το παραγόμενο εισόδημα καλύπτονται εκτός από τα πάγια έξοδα διαβίωσης, η αντιμετώπιση των δανειακών υποχρεώσεων, οι σπουδές των παιδιών και οι επαγγελματικές οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Το ερώτημα είναι:

  • Τι θα συμβεί εάν λόγω ενός απρόβλεπτου ατυχήματος ή ασθένειας, για ένα μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, στερηθείτε εσείς και η οικογένειά σας, το εισόδημα από την εργασία σας;
  • Ποιά θα ήταν η οικονομικότερη εναλλακτική λύση αναπλήρωσης του χαμένου και πολύτιμου εισοδήματος;
  • Πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι επιπτώσεις από την απώλεια του εισοδήματός σας στην καθημερινή σας ζωή και στην εξυπηρέτηση των υποχρεώσεών σας;Λύση

Το εισόδημα για τον κάθε ελεύθερο επαγγελματία αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που αξίζει να διασφαλισθεί απέναντι στον κίνδυνο προσωρινής ή μακροχρόνιας ανικανότητας.

Η επιλογή του σωστού ποσού ασφάλισης, καθώς και το είδος των ασφαλειών  εισοδήματος, οι οποίες θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες του ελεύθερου επαγγελματία, θα διασφαλίσουν πλήρως το βιοτικό του επίπεδο, καθώς και μια εναλλακτική πηγή ροής εισοδήματος.

Η εξασφάλιση μιας εναλλακτικής πηγής εισοδήματος, θα θωρακίσει επιπλέον πλήρως τα  αποταμιευμένα κεφάλαια, καθότι ο υφιστάμενος ασφαλιστικός φορέας μπορεί να αδυνατεί να παρέχει ουσιαστικές καλύψεις.


Πηγή : ΗΔΙΚΑ

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!