Ανάγκες & Λύσεις: Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Είναι επαρκής η κάλυψη των δαπανών υγείας σας, αν χρειασθεί;
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ελεύθεροι Επαγγελματίες
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
Είναι επαρκής η κάλυψη των δαπανών υγείας σας, αν χρειασθεί;

Ανάγκη

Είναι γεγονός ότι η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό.

Σε κάποια χρονική στιγμή όμως, είναι πιθανόν να χρειασθεί να δαπανήσουμε σημαντικά χρηματικά ποσά  για να διασφαλίσουμε την καλή κατάστασή της. Για τον Ελεύθερο Επαγγελματία, το εισόδημα και τα αποταμιευμένα κεφάλαια αποτελούν τη μοναδική πηγή κάλυψης εξόδων υγείας, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την αποτελεσματική ανταπόκριση στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σε μία δύσκολη στιγμή. Επιπλέον, το δημόσιο σύστημα (ΕΦΚΑ) αδυνατεί πλήρως,  να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας,  με αποτέλεσμα να απαιτείται όχι μόνο υψηλό κόστος προληπτικής φροντίδας υγείας αλλά και υψηλό κόστος ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης.

Πόσα χρήματα ξοδεύετε άραγε  κάθε χρόνο για υπηρεσίες Υγείας;

Λύση

Οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, μέσα στο ιδιαίτερα αγχωτικό περιβάλλον που βιώνουν, χρειάζονται  γρήγορη και ποιοτική φροντίδα υγείας για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

Το εύρος των καλύψεων που χρειάζεται ο ελεύθερος επαγγελματίας εξαρτάται από:

  • Το επίπεδο υπηρεσιών υγείας που επιθυμεί
  • Την άμεση πρόσβαση σε ευρύ δίκτυο ιατρών, διαγνωστικών κέντρων και νοσηλευτικών ιδρυμάτων
  • Τις οικονομικές δυνατότητές του
  • Την συμμετοχή του ή όχι στις δαπάνες υγείας
  • Τον συνδυασμό δημόσιας και ιδιωτικής ασφάλισης υγείας

Η προσεκτική ανάλυση όλων των ανωτέρω παρέχει τη δυνατότητα εξασφάλισης ενός πλήρους πακέτου παροχών, μέσω ενός ιδιωτικού προγράμματος  υγείας το οποίο θα καλύπτει εξατομικευμένα τις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!