Ανάγκες & Λύσεις: Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Έχετε εξασφαλίσει τις δανειακές σας υποχρεώσεις από απρόβλεπτους κινδύνους;
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ελεύθεροι Επαγγελματίες
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
Έχετε εξασφαλίσει τις δανειακές σας υποχρεώσεις από απρόβλεπτους κινδύνους;

Ανάγκη

Η ζωή του Ελεύθερου Επαγγελματία μπορεί να είναι γεμάτη ικανοποίηση και, ταυτόχρονα, γεμάτη αγωνία και άγχος. Προκειμένου ο Ελεύθερος  Επαγγελματίας  να έχει μια επιτυχημένη πορεία, πολλές φορές δανείζεται  χρήματα ώστε να αναπτυχθεί ή σε δύσκολές εποχές να επιβιώσει.

Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως έχουν προτεραιότητα στο εισόδημά του και, πολλές φορές, στην προσωπική του περιουσία, οι πιστωτές και όχι η οικογένειά του.

Σε ποιο βαθμό το εισόδημά σας αλλά και η προσωπική σας περιουσία είναι εξασφαλισμένα στην περίπτωση απρόβλεπτων δυσκολιών και κινδύνων;

Λύση

Κάνοντας ένα σωστό σχεδιασμό για τη διατήρηση του εισοδήματός σας, επιβάλλεται να προβλέψετε αφανείς κινδύνους, όπως:

  • Απώλεια ζωής
  • Ανικανότητα

Δημιουργώντας, επομένως, ασφαλιστικά κεφάλαια, δύνανται να μηδενιστούν οι δανειακές σας υποχρεώσεις, διατηρώντας, παράλληλα, την προσωπική περιουσία και το εισόδημά σας ανέπαφα και χωρίς βάρη, για σας και την οικογένειά σας.

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!