Ανάγκες & Λύσεις: Επιχειρηματίες: Είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους κινδύνους που επηρεάζουν το εισόδημά σας;
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Επιχειρηματίες
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
Είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους κινδύνους που επηρεάζουν το εισόδημά σας;

Ανάγκη

Για τους περισσότερους επιχειρηματίες η επιβίωση της επιχείρησής τους, εξαρτάται από τη δυνατότητά τους να παράγουν εισόδημα ικανό να καλύψει τις ανάγκες τους και τα λειτουργικά τους έξοδα.

Τα έξοδα όμως της επιχείρησης αλλά και τα αντίστοιχα προσωπικά / οικογενειακά  ‘τρέχουν’, ακόμα και όταν μειώνεται το εισόδημα λόγω απουσίας του επιχειρηματία λόγω π.χ. μιας προσωρινής ή μακροχρόνιας ανικανότητας.

Το ερώτημα λοιπόν που παραμένει αφορά στο εάν υπάρχει εναλλακτική πηγή εισοδήματος έτσι ώστε ο επιχειρηματίας να μην χρειασθεί να χρησιμοποιήσει κεφάλαια ή ρευστό  της επιχείρησης ή χρήματα από τις προσωπικές του αποταμιεύσεις δεδομένου ότι ο ασφαλιστικός του φορέας δεν δύναται να αντικαταστήσει ούτε στοιχειωδώς, τη ζημία που θα προκύψει.


Πηγή : ΗΔΙΚΑ

Λύση

Είναι γεγονός ότι μία μικρομεσαία επιχείρηση θα επηρεαστεί άμεσα και έντονα από την πιθανή απουσία του επιχειρηματία, λόγω προσωρινής ή μακροχρόνιας ανικανότητας. Επιπλέον, τα διαθέσιμα χρηματικά αποθέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνήθως δεν επαρκούν για να καλύψουν  σοβαρούς κινδύνους.  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η επιχείρηση και ο οικογενειακός  προϋπολογισμός.

Στόχος του κάθε επιχειρηματία λοιπόν, πρέπει να είναι η πρόληψη και η εξασφάλιση της συνέχειας της επιχείρησης μέσα από τη διατήρηση της ρευστότητας και την επιτυχή κάλυψη των λειτουργικών  εξόδων.

Η δημιουργία μιας εναλλακτικής  πηγής  εισοδήματος μέσω ασφάλισης  του εισοδήματός του πρέπει να εμπεριέχεται στον γενικότερο σχεδιασμό της επιχείρησης,  θωρακίζοντας την υγιή συνέχιση και λειτουργία της.

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!