Ανάγκες & Λύσεις: Επιχειρηματίες: Ποιος είναι ο άνθρωπος κλειδί στην επιχείρησή σας;
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Επιχειρηματίες
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
Ποιος είναι ο άνθρωπος κλειδί στην επιχείρησή σας;

Ανάγκη

Συνήθως η καρδιά της επιχείρησης, είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας ή μερικές φορές ένα «στέλεχος κλειδί».

Η απουσία τους για σοβαρούς λόγους υγείας , σημαίνει  ότι, σημαντικές λειτουργίες της επιχείρησης  θα αδρανοποιηθούν για ένα μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό δημιουργεί κινδύνους στη  φήμη της εταιρίας προκαλώντας  παράλληλα μείωση των πωλήσεων και κατά συνέπεια των κερδών της. Σε πολλές μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις οικογενειακές ή με δύο ή τρεις συνεταίρους, η απώλεια  έστω ενός εξ’ αυτών των μετόχων, λόγω σοβαρού ατυχήματος ή ασθένειας δημιουργεί μεγάλες οικονομικές συνέπειες για την εταιρία.

Ποια είναι η  ζημιά για την επιχείρηση εάν ο επιχειρηματίας ή ένα βασικό στέλεχός της πάψει να εργάζεται;

Λύση

Για να  αποφευχθούν σοβαρές οικονομικές συνέπειες λόγω απουσίας ενός επιχειρηματία  ή βασικού στελέχους της επιχείρησης,  ο ασφαλέστερος τρόπος είναι η ‘ύπαρξη πρόνοιας για εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Μέσω ασφαλιστικών καλύψεων  δύναται να αποφευχθεί  η μακροχρόνια αφαίμαξη  των κεφαλαίων της επιχείρησης.

Η εκταμίευση κεφαλαίων λόγω προσωρινής ή μόνιμης ανικανότητας προς εργασία ή πρόωρης απώλειας ζωής μπορεί να χρηματοδοτήσει τέτοιες καταστάσεις, βοηθώντας στη ομαλή συνέχιση λειτουργίας της επιχείρησης.

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!