Ανάγκες & Λύσεις: Επιχειρηματίες: Έχετε ασφαλίσει τα επιχειρηματικά σας δάνεια;
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Επιχειρηματίες
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
Έχετε ασφαλίσει τα επιχειρηματικά σας δάνεια;

Ανάγκη

Πολλές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, χρειάζονται επιχειρηματικά δάνεια. Με τον τρόπο αυτό χρηματοδοτούν την ανάπτυξη των εργασιών τους ή εξασφαλίζουν μετρητά σε  εποχές μειωμένης ρευστότητας.

Είναι γεγονός, ότι με κάθε επιχειρηματικό δάνειο υποθηκεύεται ένα μέρος  της εταιρικής  και αρκετές φορές της προσωπικής περιουσίας, η οποία αποτελεί και εγγύηση για τα δάνεια της επιχείρησης .

Οι αφανείς κίνδυνοι, η απώλεια ζωής  και μόνιμες ανικανότητες πιθανόν να καταστρέψουν μια ολόκληρη προσπάθεια ζωής για τον επιχειρηματία αλλά και την οικογένειά του.

Λύση

Η δημιουργία ασφαλιστικών κεφαλαίων που θα χρηματοδοτήσουν τη διαγραφή των δανειακών υποχρεώσεων μίας επιχείρησης, αποτελεί μια πρόβλεψη που εντάσσεται μέσα στον στρατηγικό σχεδιασμό της. Με τον τρόπο αυτό εκταμιεύονται κεφάλαια τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής ή μόνιμης ανικανότητας, του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Η διατήρηση της αξίας της περιουσίας μίας επιχείρησης είναι μία εξαιρετικά σημαντική πρόκληση για κάθε επιχειρηματία.

Συνήθως  οι δανειακές  υποχρεώσεις  της επιχείρησης  δεσμεύουν και την προσωπική περιουσία  με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χαθεί ο κόπος μιας ολόκληρης ζωής. Παράλληλα επηρεάζονται άμεσα και τα εισοδήματα, τα οποία καλύπτουν προσωπικά ή οικογενειακά έξοδα.

Ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστήριο ζωής και ανικανότητας έναντι ενός μικρού  χρηματικού ποσού,  εξαλείφει πλήρως  αυτούς  τους κινδύνους διασφαλίζοντας  στον επιχειρηματία και την οικογένειά του, τη δυνατότητα να διευθύνουν την επιχείρηση χωρίς οι έκτακτες υποχρεώσεις να αποτελούν κίνδυνο.

Αθροίζοντας τις δανειακές σας υποχρεώσεις, έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το ποσοστό της επιχείρησής σας το οποίο σας ανήκει πραγματικά;

Τα ανωτέρω ποσοστά αποτελούν ενδεικτικό παράδειγμα, σε συνάρτηση της εμπορικής αξίας της επιχείρησης και των τρεχουσών υποχρεώσεών της

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!