Αρχική: Ανάγκες & Λύσεις: Ασφάλεια Ζωής
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ασφάλεια Ζωής
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 

Τι είναι η Ασφάλεια Ζωής;

Είναι ένας τρόπος να αφήσετε χρήματα στους ανθρώπους που αγαπάτε όταν συμβεί απώλεια ζωής.

Έτσι μπορείτε να ανησυχήσετε λιγότερο τώρα.

5 λόγοι για την χρησιμότητα της Ασφάλειας Ζωής

Α. Παρέχετε χρήματα για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε

Δουλεύετε σκληρά για να εξασφαλίσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αλλά τι θα συμβεί σε αυτούς  όταν επέλθει απώλεια ζωής σε εσάς; Σκεφτείτε, θα  είναι σε θέση να πληρώσουν έξοδα, χρέη, υποθήκη, την φροντίδα παιδιών ή σπουδές? Η ασφάλιση ζωής είναι η λύση που παρέχει ένα κεφάλαιο εξασφάλισης

Β. Αφήστε μια αφορολόγητη κληρονομιά στους αγαπημένους σας.

Θέλετε να αφήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στους ανθρώπους που αγαπάτε για τους λόγους που σας ενδιαφέρουν; Επίσης, θέλετε να ελαχιστοποιήσετε  τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν οι φόροι;

Η ασφάλεια ζωής μπορεί να τους προσφέρει ένα εφ’ άπαξ χρηματικό ποσό. Ένα μέρος των παροχών θανάτου από ασφαλιστήριο Ζωής μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για να πληρώσει  όλους τους φόρους που μπορεί να οφείλονται για την περιουσία σας ή να δοθεί στους ονομαστικούς  δικαιούχους βάσει του πίνακα φόρου κληρονομιάς όπως ορίζονται.

Γ. Δημιουργήστε μια συμπληρωματική πηγή εισοδήματος, ειδικά για συνταξιοδότηση.

Κατά την διάρκεια της ζωής σας πιθανότατα θα έχετε μερικές μεγάλες δαπάνες, όπως η πληρωμή για σπουδές παιδιών, υποθήκες , δάνεια, ή μια μεγάλη έκτακτη ανάγκη.

Μπορεί επίσης να θέλετε να συμπληρώσετε το εισόδημα για την συνταξιοδότησή σας. Οι ισόβιες ασφάλειες  ζωής με αποταμίευση προσφέρουν την δυνατότητα να συσσωρεύσετε  μετρητά αφορολόγητα.

Δ. Έχετε στην διάθεσή σας ένα μεγάλο κεφάλαιο σε περίπτωση που ένα απρόβλεπτο  πρόβλημα υγείας παρουσιαστεί;

Οι άνθρωποι ζουν περισσότερο και το προσδόκιμο ζωής έχει σημαντικά αυξηθεί.

Είναι σημαντικό να σκεφτείτε,  πώς θα μπορούσατε σε περίπτωση προβλήματος υγείας, να αντλήσετε ένα μεγάλο κεφάλαιο που ίσως χρειαστείτε για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Εάν έχετε μια ισόβια ασφάλεια ζωής με αποταμίευση  συνδυαστικά με ασφάλεια σοβαρών ασθενειών, εξασφαλίζετε ένα  αφορολόγητο εισόδημα την στιγμή που το χρειάζεστε.

Ε. Προστατέψετε την επιχείρησή σας.

Ως ιδιοκτήτες επιχείρησης έχετε πολλά να προστατεύσετε. Την επιχείρησή σας, τους υπαλλήλους σας και την οικογένειά σας.

Εάν εσείς ή κάποιος εταίρος σας ή βασικό σας στέλεχος αποβιώσει ή υποστεί μόνιμη ολική ανικανότητα, πρέπει να  υπάρχει όσο το δυνατόν μικρότερος αντίκτυπος στην επιχείρησή σας.

Στόχος σας επίσης είναι να προσελκύσετε ή να διατηρήσετε κορυφαία στελέχη. Η ασφάλεια ζωής  συνδυαστικά με μόνιμη ολική  ή μερική ανικανότητα καθώς  επίσης και κάλυψη σοβαρών ασθενειών μπορεί να βοηθήσει στην επιβίωση της επιχείρησης σας.

Με τον τρόπο αυτό σε περίπτωση που αποβιώσει κάποιος εταίρος / στέλεχος  ή καταστεί ανίκανος για εργασία, εξασφαλίζετε σημαντικές αφορολόγητες απαλλαγές  και παράλληλα εξασφάλιση των κληρονόμων και επιβίωση της επιχείρησής σας.

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!