Ανάγκες & Λύσεις: Στελέχη Επιχειρήσεων: Ο ασφαλιστικός σας φορέας σας καλύπτει επαρκώς τις δαπάνες υγείας;
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Στελέχη Επιχειρήσεων
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
Ο ασφαλιστικός σας φορέας σας καλύπτει επαρκώς τις δαπάνες υγείας;

Ανάγκη

Ο συνδυασμός  κοινωνικής και ομαδικής ασφάλισης  αλλά και δυνατότητας  υψηλού εισοδήματος  μειώνει δραστικά  τις  αρνητικές επιπτώσεις  που απορρέουν  για τα στελέχη επιχειρήσεων από τις αυξημένες  δαπάνες υγείας.

Το χρηματοοικονομικό  περιβάλλον  πολλές φορές  αναγκάζει  τις επιχειρήσεις  να μειώσουν τις παροχές προς τα στελέχη τους όπως :

  • Μισθούs
  • Bonuses
  • Oμαδική ασφάλιση

με αποτέλεσμα  οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα της θέσης  τους  στην επιχείρηση , να αναγκάζονται  να χρηματοδοτήσουν  από τα εισοδήματά τους , το υψηλό κόστος Ιατρικής και Νοσοκομειακής περίθαλψης. Απόρροια της παραπάνω κατάστασης είναι να δαπανώνται από τον οικογενειακό προγραμματισμό αποταμιευμένα κεφάλαια  που είναι  ιδιαίτερα δύσκολο να αναπληρωθούν στο μέλλον.

Το μέσο ετήσιο κόστος για υπηρεσίες ιδιωτικής υγείας σήμερα, υπερβαίνει τις 2.000 € ανά νοικοκυριό, το οποίο εκτιμάται ότι θα αυξάνεται λόγω του υψηλού ιατρικού πληθωρισμού αλλά και της μείωσης των δημοσίων δαπανών.

 

Το ερώτημα  το οποίο παραμένει  είναι :

Η  κοινωνική ασφάλιση  δύναται να καλύψει  όλο και περισσότερο τις αυξανόμενες  ανάγκες  δαπανών υγείας  για στελέχη επιχειρήσεων  και τα μέλη της οικογένειάς τους;

Μια  πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε:

  • Πάνω από 2.000.000 ασθενείς εισάγονται  κάθε χρόνο σε Δημόσια  και Ιδιωτικά θεραπευτήρια
  • Οι επεμβάσεις ξεπερνούν  τις 650.000 ετησίως

Οι ημέρες νοσηλείας φθάνουν  και ξεπερνούν τις 15.000.000 κάθε χρόνο

Λύση

Η Υγεία  είναι το πολυτιμότερο  αγαθό όλων γι αυτό δεν πρέπει αλλά και δεν χρειάζεται να κάνουμε συμβιβασμούς.

Σήμερα  ένα Στέλεχος  Επιχείρησης  έχει την εναλλακτική λύση  να διασφαλίσει  μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης σημαντικά οφέλη που θα του προσφέρουν :

  • Συστηματική προληπτική  φροντίδα Υγείας
  • Άμεση πρόσβαση σε ευρύ, ελεγμένο  και επιστημονικά άρτιο δίκτυο ιατρών, διαγνωστικών κέντρων, κλινικών και νοσοκομείων.
  • Αντιμετώπιση απρόβλεπτων  και μεγάλων δαπανών υγείας
  • Προσιτό κόστος ασφάλισης
  • Δυνατότητα συνδυασμού Ιδιωτικής και Κοινωνικής ασφάλισης

Η παροχή υπηρεσιών Υγείας σε ένα Στέλεχος  Επιχείρησης  και στα μέλη της οικογένειάς του, εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου χρηματοοικονομικού σχεδιασμού .

Ο κύριος στόχος μας είναι να διασφαλισθεί η ρευστότητα  κεφαλαίων που σε περίπτωση ανάγκης θα χρηματοδοτήσουν δαπάνες Υγείας. Με σκοπό να αποφευχθεί η δαπάνη των αποταμιευμένων κεφαλαίων του  οικογενειακού προϋπολογισμού , ή   εκποίηση των  περιουσιακών στοιχείων.

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!