Ανάγκες & Λύσεις: Στελέχη Επιχειρήσεων: Έχετε εξασφαλίσει τον φόρο κληρονομιάς και τις δανειακές σας υποχρεώσεις;
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Στελέχη Επιχειρήσεων
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
Έχετε εξασφαλίσει τον φόρο κληρονομιάς και τις δανειακές σας υποχρεώσεις;

Ανάγκη

Η οικονομική εξασφάλιση είναι  αντικειμενικός στόχος  για κάθε Στέλεχος Επιχείρησης ως καταναλωτής. Οι περισσότεροι όμως  δεν γνωρίζουν τη συνολική αξία των περιουσιακών τους στοιχείων αλλά και δεν συνειδητοποιούν  τη δυσκολία  να επανακτηθεί  η απολεσθείσα περιουσία.

Πρωταρχικό θέμα που απασχολεί αρκετούς ανθρώπους στις μέρες μας, είναι το βραχυπρόθεσμο χρέος καθώς και το συνολικό ύψος  των στεγαστικών δανείων.

Ένα δεύτερο θέμα αποτελεί η μεταβίβαση των υπαρχόντων περιουσιακών στοιχείων στην οικογένεια, χωρίς να μειωθεί η αξία τους από πιθανούς φόρους  κληρονομιάς. Η ύπαρξη των δανείων και η αποπληρωμή τους είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για την αύξηση των αποταμιεύσεων των νοικοκυριών. Το άμεσο αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει διαθέσιμο κεφάλαιο για να την αντιμετώπιση  έκτακτων αναγκών.

Αφανείς και ξαφνικοί κίνδυνοι όπως  η απώλεια ζωής ή η μόνιμη ανικανότητα πιθανόν να δημιουργήσουν  τεράστια οικονομικά προβλήματα και να δυσκολέψουν την καθημερινότητα της οικογένειας αλλά και να στερήσουν το βιοτικό επίπεδο το οποίο έχει εξασφαλισθεί.

Λύση

Τα στελέχη επιχειρήσεων συνήθως διατηρούν ένα ικανοποιητικό εισόδημα το οποίο διασφαλίζει ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο στους ίδιους και την οικογένειά τους.

Ο χρηματοοικονομικός σχεδιασμός αποτελεί ένα σημαντικό και χρήσιμο εργαλείο για να αναλυθούν οι οικονομικές επιπτώσεις στην περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ανικανότητας.

  • Δραστική περικοπή οικογενειακών  εξόδων
  • Αδυναμία αποπληρωμής δανείων  και καρτών
  • Αναγκαστική πώληση περιουσιακών στοιχείων
  • Εξάντληση των αποταμιεύσεων

Η δημιουργία κεφαλαίων μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης θα δώσει τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθούν οι έκτακτες οικονομικές ανάγκες που θα προκύψουν.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, διαγράφονται τα δάνεια που οφείλονται, εξοφλούνται οι φόροι κληρονομιάς και διατηρείται η περιουσία της οικογένειας.

 

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!