Ανάγκες & Λύσεις: Στελέχη Επιχειρήσεων: Πόσο ασφαλής αισθάνεστε για ένα αξιοπρεπές εισόδημα στην ηλικία συνταξιοδότησης;
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Στελέχη Επιχειρήσεων
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 
Πόσο ασφαλής αισθάνεστε για ένα αξιοπρεπές εισόδημα στην ηλικία συνταξιοδότησης;

Ανάγκη

Πολλά Στελέχη Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια του εργασιακού τους βίου, απολαμβάνουν υψηλά εισοδήματα  παρέχοντας στους ίδιους και την οικογένειά τους ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο.

Με τις ασταθείς χρηματοοικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα μας, αρκετά στελέχη επιχειρήσεων αντιμετωπίζουν με αβεβαιότητα το μέλλον και την επερχόμενη συνταξιοδότησή τους.

Επιπλέον πιστεύουν ότι  οι αποδοχές  τους από την κοινωνική ασφάλιση θα μειωθούν και ότι θα υποστούν μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις στα εισοδήματά τους..

Οι δυσμενείς αυτές οικονομικές εξελίξεις είναι ένα πρόσθετο άγχος στην ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητα που δημιουργεί συνθήκες ανασφάλειας για το επίπεδο διαβίωσης που θα έχουν πολλά στελέχη σε λίγα χρόνια.

Το ερώτημα τις περισσότερες φορές παραμένει:

Ποιός είναι ο καλύτερος  τρόπος  να διαχειριστούμε και να διαμορφώσουμε το μελλοντικό μας εισόδημα έτσι ώστε να  αποφύγουμε  απρόβλεπτες  και μη ανατρέψιμες  οικονομικές καταστάσεις;

Λύση

Το κενό  του συνταξιοδοτικού  εισοδήματος στα Στελέχη Επιχειρήσεων  συνήθως είναι  υψηλό,  διότι παρουσιάζεται μεγάλη διαφορά μεταξύ εισοδήματος  και παροχών κοινωνικού φορέα.( Ι.Κ.Α.).

Ο συνταξιοδοτικός  προγραμματισμός αποτελεί έναν ασφαλή σχεδιασμό  για να επιτευχθούν  οι στόχοι  συνταξιοδότησης, διότι λαμβάνει υπόψη του τις τρέχουσες  χρηματοοικονομικές  εξελίξεις  και προσαρμόζεται στα δεδομένα  της εκάστοτε  εποχής.

Ο συνταξιοδοτικός προγραμματισμός συνδυάζει τρεις πηγές  εισοδήματος:

  • Κοινωνική ασφάλιση
  • Ιδιωτική ασφάλιση                                                             
  • Ιδιωτική επένδυση

Ο συνδυασμός αυτός έχει σαν αποτέλεσμα τη δραστική μείωση των απρόβλεπτων  καταστάσεων εξασφαλίζοντας σε έναν ικανοποιητικό βαθμό την αναπλήρωση  του εισοδήματος καθώς και την ποιότητα ζωής  στα χρόνια συνταξιοδότησης.

 

Ψάχνετε για εξατομικευμένες λύσεις
που να καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες?
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!