Λύσεις για Ιδιώτες|Ασφάλεια Ζωής|Με επίκεντρο τις δικές σας ανάγκες
 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Προστασία ζωής
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 

Προστασία οικογένειας  •Προστασία μηνιαίου εισοδήματος  •  Προστασία δανείων και υποχρεώσεων  Προστασία επαγγελματικής ικανότητας •  Προστασία αποπληρωμής φόρων κληρονομιάς

Με επίκεντρο τους δικούς σου ανθρώπους.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν ότι η Ασφάλεια Ζωής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιώτες για να καλύψει οικονομικές υποχρεώσεις όπως στεγαστικά ή επαγγελματικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, οικογενειακό εισόδημα αλλά και να προσφέρει οικονομική ασφάλεια στην περίπτωση όπου ένα μέλος της οικογένειας που παράγει εισόδημα φύγει από την ζωή.

Επίσης η Ασφάλεια Ζωής μπορεί να αποπληρώσει φόρους εισοδήματος, εκκρεμείς ασφαλιστικές εισφορές και φορολογία κληρονομιών και λοιπές πιθανές υποχρεώσεις προς τρίτους.

 
 

Προστατεύστε αυτούς που αγαπάτε!

Η ασφάλεια ζωής αποτελεί την προστασία των αναγκών της οικογένειάς σας και την εξασφάλιση της μελλοντικής της ευημερίας απέναντι στο ‘απρόβλεπτο’.

Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο της Liberty Insurance Agents για να δημιουργήσουμε μαζί ένα σύγχρονο , αξιόπιστο και εξατομικευμένο πρόγραμμα προστασίας.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥ
Ασφαλιστικές λύσεις με επίκεντρο
τη ζωή σου
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!
Ιδιώτες
Ασφαλιστικές λύσεις με επίκεντρο
το μέλλον τους.