Αρχική: Επενδύσεις: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δημιουργία σύνταξης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ
 

Είναι γεγονός ότι σήμερα πολλοί εργαζόμενοι  όταν φθάνουν σε ηλικία συνταξιοδότησης, δεν συνταξιοδοτούνται με επαρκή εισοδήματα, αδυνατώντας πλέον να διασφαλίσουν την ίδια ποιότητα ζωής που είχαν πριν συνταξιοδοτηθούν.

Το μεγάλο κενό, το οποίο παρουσιάζεται  στη μετάβαση από την εργασία στην συνταξιοδότηση αναφορικά με το ύψος του εισοδήματος,  δημιουργεί  υποβάθμιση  του βιοτικού επιπέδου  και πολλές φορές, στερεί ακόμη και τα στοιχειώδη εισοδήματα για την αξιοπρεπή επιβίωση. Οι παράγοντες  οι οποίοι εντείνουν την γενικότερη αβεβαιότητα σχετικά με το ύψος της συνταξιοδότησης  είναι οι εξής:

  • Σημαντική αύξηση του προσδόκιμου ζωής
  • Υπογεννητικότητα και δημογραφική γήρανση του πληθυσμού
  • Αδυναμία των εργαζομένων να στηρίξουν τους συνταξιούχους
  • Δημοσιονομικά προβλήματα
  • Επιμήκυνση ορίων ηλικίας συνταξιούχων και συνεχή μείωση των συντάξεων
 
 

Διατηρήστε την ποιότητα της ζωής σας και την οικονομική σας ευημερία.

Με τα προβλήματα του υφιστάμενου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης να γίνονται ολοένα και εντονότερα και τον περιορισμό των συνταξιοδοτικών παροχών να διευρύνεται, οι εργαζόμενοι χρειάζεται να δημιουργήσουν κεφάλαια, κατά τη διάρκεια του εργασιακού τους βίου.  Μέσω της διαδικασίας ενός συνταξιοδοτικού προγραμματισμού, θα μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις μακροχρόνιες συνταξιοδοτικές τους ανάγκες.

Μέσα από ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης θα έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την ηλικία συνταξιοδότησης, το εφάπαξ, ή το ποσό της μηνιαίας  σύνταξης  που επιθυμείτε να εξασφαλίσετε, συμπληρώνοντας  με ικανοποιητικό τρόπο τη σύνταξη του ασφαλιστικού σας φορέα.

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥ
Ασφαλιστικές λύσεις με επίκεντρο
εσένα
Είμαι ετών και ενδιαφέρομαι για
Με ενδιαφέρει η ενημέρωση από συνεργάτη στην περιοχή
Κύριος
Κυρία
Αποδέχομαι πλήρως τους όρους χρήσης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη αυτής της δικτυακής τοποθεσίας διέπεται από την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς επίσης και από και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Για να δείτε τη Γνωστοποίηση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πατήστε εδώ.
*Μετά την λήψη των συγκεκριμένων στοιχείων, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πολύ άμεσα μετά την αποστολή της φόρμας. Ευχαριστούμε!
Επενδύσεις
Επενδυτικές λύσεις με επίκεντρο
τη σύνταξή σας.